Split & SkyAir Rendszerek

-Lakossági és Kereskedelmi-

Légkondicionálni szeretné otthonát vagy üzletét? Itt egy és több helyiségben is alkalmazható megoldásokat talál!


VRV Rendszerek

-Kereskedelmi-

Légkondicionálni kívánja kereskedelmi egységeit vagy irodáit? A VRV termékcsaládunk minden igényt kielégít!

Daikin Termék USB

Üdvözöljük a Daikin Termék USB-n!

Ez az összeállítás a fordítás idején elérhető legutolsó termék dokumentáció off-line változatát tartalmazza. Ezen a USB-n műszaki dokumentációkat talál - Mérnöki Kézikönyveket, Szerelési és Üzemeltetési Kézikönyveket - valamint marketing anyagokat, amelyek tömör áttekintést nyújtanak a Daikin termékválasztékáról.

Verziószám: 2017/05

 Dokumentációk


Jogi nyilatkozat: A vizuális navigációs struktúra (teljesítmények, kombinációk, tartozékok, opciók, stb.) részeként közzétett információk megkönnyítik a böngészést a rendelkezésre álló dokumentációk között. Annak ellenére, hogy a legpontosabb információkat kívántuk közzétenni, kérjük Önöket hogy, mindig az érvényes Mérnöki vagy Szerelési Kézikönyveket használják a műszaki adatok, a tartozékok, az opciók és a választható kombinációk ellenőrzésére.

Hűtés- és légtechnikai rendszerek

-Folyadékhűtők, kondenzátoregységek, légkezelők-


Légkondicionálni kívánja ipari , mezőgazdasági létesítményét vagy kereskedelmi egységeit? Folyadékhűtőink és légkezelő berendezéseink a világ bármely pontján professzionális választásnak minősülnek!

Hőszivattyús és nap- kollektoros rendszerek

-Daikin Altherma rendszerek, napkollektorok-


A Daikin Altherma komplett fűtő és hűtő rendszer működése a hőszivattyús technológián alapul és a hagyományos kazánokkal szemben rugalmas és költségtakarékos alternatívát képvisel. A Daikin Atherma a Daikin napkollektoros rendszerrel ideálisan kombinálható.

Kereskedelmi hűtés

-Kereskedelmi kondenzátor,  Conveni Pack és Zanotti berendezések-Kereskedelmi hűtés a Daikintól, kereskedelmi, professzionális és ipari alkalmazásokra.

Kiválasztó szoftverek

 
Egyszerűen kezelhető, gyors és pontos kiválasztó szoftver csaknem a teljes Daikin termék palettához.

Speciális tartalom

-Előadás anyagok, termék videók-Ezt a speciális tartalmat az Ön helyi Daikin képviselete készítette.